A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Профілактична робота представників ювенальної превенції у Володимир-Волинській гімназії імені О.Цинкаловського

Дата: 25.11.2020 13:00
Кількість переглядів: 294

Важливість превентивного виховання молодших школярів зумовлена розумінням, що лише з дитинства можна прищепити основні знання, навики і звички з охорони здоров’я, які згодом перетворяться на важливий компонент загальної культури людини і вплинуть на формування здорового способу життя всього суспільства. Саме у віці 6-10 років закладається майбутній потенціал здоров’я, діти молодшого шкільного віку вже здатні розуміти й усвідомлювати залежність стану здоров’я від способу життя.

В рамках профілактичного виховання 24 листопада 2020 року класоводом Корольчук О.Ю. та соціальним педагогом Левчук О.Ю. було організовано зустрічі учнів 3-Б та 5-Л  класів із старшим інспектором ювенальної превенції старшим лейтенантом поліції Євгенією Мацнєвою та дільничим офіцером поліції лейтенантом поліції Олександром Дем‘яненко. Гості провели з учнями бесіди: «Безпека життєдіяльності», «Правила поведінки на дорозі, в школі та побуті», «Булінг. Попередження жорстокості серед однолітків», «Кримінальна відповідальність неповнолітніх».  

Це спілкування видалося дуже цікавим та актуальним для гімназистів, вони були дуже активними, уважними, ставили запитання, на які отримували змістовні відповіді, цікавились, як діяти в тій чи іншій ситуації, ознайомились із відповідальністю неповнолітніх осіб за свої дії.

Ми дякуємо спеціалістам ювенальної превенції Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області за свій візит, за цікавий та змістовний захід.:)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень