A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

«Детальний план території частини вулиці 20-го Липня у місті Володимирі Волинської області для реконструкції існуючих будівель та нового будівництва навчального корпусу та укриття, для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання»

Дата: 10.01.2023 16:37
Кількість переглядів: 73

Відділ містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради повідомляє про проведення громадських слухань документу державного планування: «Детальний план території частини вулиці 20-го Липня у місті Володимирі Волинської області для реконструкції існуючих будівель та нового будівництва навчального корпусу та укриття, для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання» та Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту детального плану території.

Інформація про дату, час і місце проведення громадських слухань та умови участі в них: 30 січня 2023 року о 14.30 год., м. Володимир, вул. Устилузька. 17, 2 поверх.

Ознайомитися з матеріалами проекту документу державного планування на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях можна з 9:00 до 17:00 з 30 грудня 2022 року протягом 30-ти днів за адресою: вул. Устилузька. 17, 2 поверх, тел. 3-49-54, відділ містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради.
Зауваження та пропозиції громадськості приймаються письмово до 30 січня 2023 року начальником відділу містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради Кибою Т.Я. (вул. Устилузька. 17, 2 поверх, тел. 3-49-54).

Матеріали


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень