A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Учні ліцею взяли участь в #МарафонДобрихСправ від @NationalBankOfUkraine провівши благодійну лотерею під назвою "З любов'ю до ЗСУ".

Дата: 17.12.2022 18:56
Кількість переглядів: 30

Хоча в країні війна, ми працюємо,  навчаємось, допомагаємо. Учні ліцею взяли участь в #МарафонДобрихСправ від @NationalBankOfUkraine провівши благодійну лотерею під назвою "З любов'ю до ЗСУ".
    Під час перерв школярі 7-Б класу розповсюджували лотерейні квитки та при цьому теж брали активну участь. Завдяки учням, батькам та вчителям ліцею було продано 146 квитків та зібрано суму 7300 грн. За виручені кошти було придбано 27 термочашок з суттєвою знижкою, яку нам надала одна з місцевих підприємців та передано одному з підрозділів 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.   
     Діти хотіли особисто передати закуплені чашки, подякувати військовим за захист, поспілкуватися та побажати швидкої перемоги, але у зв'язку з довготривалою тривогою зустрічі на жаль не відбулося. 
     12 переможців лотереї отримали призи, які були люб'язно нам надані спонсором. Картини за номерами, патріотичні чашки, блокноти, гра, ліхтарик, манги, флешка опинилися в руках щасливчиків.
      Отож, ми працюємо і навчаємо наших учнів не лише навчатися, а й намагаємося виховувати у них доброту, патріотизм. Адже, в добро вірять лише ті, хто його творять. А той, хто робить добро іншому, робить найбільше добра самому собі – не в тому сенсі, що йому буде за це нагорода, а тим, що усвідомлення зробленого добра дає вже велику радість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень