A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

апередодні 153-річниці з дня народження Лесі Українки, учні 10-А класу разом із своєю учителькою Повзун Ольгою Сергіївною

Напередодні 153-річниці з дня народження Лесі Українки, учні 10-А класу разом із своєю учителькою Повзун Ольгою Сергіївною переглянули документальний фільм "Леся Українка: Мавка, фемінізм та 200 гривень" та пограли в Kahoot.

10:30 25.02.2024

Команда дівчат нашого ліцею (тренер Дмитрук Михайло Валерійович) посіла почесне 🥉ІІІ місце з волейболу на міському етапі змагань "Пліч-о-пліч"!

Команда дівчат нашого ліцею (тренер Дмитрук Михайло Валерійович) посіла почесне ІІІ місце з волейболу на міському етапі змагань

09:56 22.02.2024

Сьогодні, 20 лютого, для учнів 9-10 класів проведено виховний захід "Не серед нас, та разом з нами...", присвячений пам'яті Героїв Небесої Сотні.

Сьогодні, 20 лютого, для учнів 9-10 класів проведено виховний захід "Не серед нас, та разом з нами...", присвячений пам'яті Героїв Небесої Сотні. Гімн України, хронологія подій, хвилина мовчання, перегляд документального фільму, флешмоб пам'яті "Білі Ангели"...

00:47 20.02.2024

Сьогодні в нашому ліцеї відбулася зустріч з директоркою та фахівчинею Володимирського молодіжного центру Маргаритою Приймачук та Вікторією Смолярчук!

Сьогодні в нашому ліцеї відбулася зустріч з директоркою та фахівчинею Володимирського молодіжного центру Маргаритою Приймачук та Вікторією Смолярчук!

09:42 17.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень