A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

14 березня світ відзначає Міжнародний день числа «Пі». Ідея заснувати його спала на думку фізикові Ларрі Шоу 1987 року.

14 березня світ відзначає Міжнародний день числа «Пі». Ідея заснувати його спала на думку фізикові Ларрі Шоу 1987 року. Він помітив, що за американською системою запису дат 14 березня записується як 3.14, збігаючись з початком математичної константи.

09:37 14.03.2024

Вітаємо ученицю 10-А класу Володимирського ліцею Маслюк Наталію та її керівників Козік Наталію Олександрівну та Степанченко Майю Василівну

Вітаємо ученицю 10-А класу Володимирського ліцею Маслюк Наталію та її керівників Козік Наталію Олександрівну та Степанченко Майю Василівну із срібною медаллю, отриманою на Всеукраїнському конкурсі GENIUS Olimpiad Ukraine.

09:34 11.03.2024

Нещодавно відбувся обласний конкурс-захист науково-дослідницьких проєктів Волинської МАН.

Нещодавно відбувся обласний конкурс-захист науково-дослідницьких проєктів Волинської МАН. Наші  учениці Маслюк Наталія (керівники Козік Наталія Олександрівна та Степанченко Майя Василівна) та Шипелик Софія ( керівник Мамосюк Олена Сергіївна) посіли відповідно третє та перше місця. Вітаємо майбутніх науковців ліцею імені О. Цинкаловського та їх керівників!

09:50 08.03.2024

Здорове, збалансоване, корисне хачування - тема надзвичайно актуальна. Особливо для дітей!

Здорове, збалансоване, корисне хачування - тема надзвичайно актуальна. Особливо для дітей! Нуртиціологія - порівняно нове слово у сучасному світі. Проте саме у час різноманітного вибору на полицях магазинів нам варто знати, що, як і коли варто їсти чи пити, аби не нашкодити, а підтриматити, наситити свій організм лише корисним!

08:36 03.03.2024

апередодні 153-річниці з дня народження Лесі Українки, учні 10-А класу разом із своєю учителькою Повзун Ольгою Сергіївною

Напередодні 153-річниці з дня народження Лесі Українки, учні 10-А класу разом із своєю учителькою Повзун Ольгою Сергіївною переглянули документальний фільм "Леся Українка: Мавка, фемінізм та 200 гривень" та пограли в Kahoot.

10:30 25.02.2024

Команда дівчат нашого ліцею (тренер Дмитрук Михайло Валерійович) посіла почесне 🥉ІІІ місце з волейболу на міському етапі змагань "Пліч-о-пліч"!

Команда дівчат нашого ліцею (тренер Дмитрук Михайло Валерійович) посіла почесне ІІІ місце з волейболу на міському етапі змагань

09:56 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень