A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар на базі нашого навчального закладу.

Цікавою та результативною була зустріч з освітнім менеджментом Володимир-Волинської міської громади, що на Волині. Обговорили перші результати реформування освітньої мережі старшої школи, що розпочали тут з-а підтримки SALAR International.org.ua . Мали міркування та дискусії щодо причин гальмування освітніх змін та накреслювали дорожню карту подальших дій. Насправді уже видно паростки тих процесів, які започаткували тоді, коли реформою старшої школи займатися не хотів ніхто. Це ще раз підтвержує думку, що першими бути важко, але почесно і перспективно. Попереду ще багато дій, справ, долання перепон. Але промінчик надії уже видно на горизонті. Він є тим дороговказом до руху вперед!

12:53 31.01.2024

У Володимирському молодіжному центрі 19 січня для учнів ліцею імені О.Цинкаловського було проведено тренінг «Запобігання та протидія насильству» в рамках проєкту «Володимир – територія безпечна для жінок та дівчат»

У Володимирському молодіжному центрі 19 січня для учнів ліцею імені О.Цинкаловського було проведено тренінг «Запобігання та протидія насильству» в рамках проєкту «Володимир – територія безпечна для жінок та дівчат», що реалізує громадська організація «Розвиток Волині» у співпраці з Володимирською міською радою в межах проєкту «Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни», що впроваджується Українським жіночим фондом. Тренер - Ірина Приймачук, практикуючий психолог, психотерапевт. Створена атмосфера була доброзичлива та позитивна, сприяла роботі учнів, які працювали над самопізнанням під час тренінгових вправ та технік. Актуальною була донесена інформація про поняття «насильство», його види та прояви. Під час тренінгу дізналися про алгоритми дій у випадках домашнього насильства.

09:29 23.01.2024

Вітаємо переможця Волинської учнівської Інтернет-олімпіади з інформатики учня 11 класу БОЙКА АНДРІЯ та його наставника Сергія Миколайовича Оксентюка!

Вітаємо переможця Волинської учнівської Інтернет-олімпіади з інформатики учня 11 класу БОЙКА АНДРІЯ та його наставника Сергія Миколайовича Оксентюка!

14:27 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень