A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

У гімназії імені О.Цинкаловського у відбувся благодійний ярмарок

Дата: 25.10.2019 09:49
Кількість переглядів: 274

У гімназії імені Цинкаловського у Володимирі-Волинському відбувся благодійний ярмарок, на якому збирали кошти на операцію Анастасії Марчак. 

Нагадаємо: у 13-річної володимирчанки Анастасії лікарі діагностували важкий сколіоз третього ступня (ідіопатичний грудо-поперековий). Допомогти може складна операція з встановленням складної конструкції у спину, яка дозволить тримати хребці у правильному положенні. Вартість встановлення – 180 тисяч гривень, це мінімальна сума, потрібна для операції. Вартість імпланта визначається окремо під час хірургічного втручання. Наразі викривлення хребта не є критичним і є шанс зробити все можливе, щоб дівчинка одужала і вела нормальний спосіб життя. 

Організували ярмарок учні 1-4 класів з допомогою вчителів та батьків. Дізнавшись про школярку, яка потребує коштів на лікування, вирішили підтримати її. Батьки вдома напекли смаколиків, які діти на ярмарку продавали. Охочих посмакувати солодощами виявилось немало, тому все, що принесли школярі, було розкуплено. Виручені 7 тисяч гривень передадуть мамі Анастасії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень