A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Мікрорайон

Дата: 03.04.2019 11:59
Кількість переглядів: 327

УКРАЇНА

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від  22.03.2019 року  № 74

 м. Володимир – Волинський

 

Про закріплення територій

обслуговування за закладами

загальної середньої

та дошкільної освіти

м. Володимира-Волинського

 

З метою приведення у відповідність обліку дітей дошкільного віку, дітей і підлітків шкільного віку, відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту», Закону України «Про дошкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів» від 13.09.2017 року №684, наказу Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 року № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», керуючись  підпунктом 2  пункту «а»  та підпунктами 4, 7 пункту «б» статті 32, статтею 64  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

      1. Затвердити розподіл територій обслуговування міста за закладами загальної середньої освіти (додатки 1-5). Зарахування на навчання першокласників в      ЗОШ І-Ш ступенів №5 ім. Анатолія Кореневського здійснювати для дітей всього міста, як в заклад повного дня.  Дітей військовослужбовців, зареєстрованих в місті, приймати у вибрані ними заклади загальної середньої освіти за наявності вільних місць.

      2.Затвердити розподіл територій обслуговування міста за закладами дошкільної освіти (додатки 6-10). Дітей військовослужбовців, зареєстрованих в місті, приймати у вибрані ними заклади дошкільної освіти за наявності вільних місць.

      3. Прийом учнів початкової або середньої школи до середньої або старшої школи закладів загальної середньої освіти міста, відбувається за результатами конкурсних відборів у відповідності до Статутів цих закладів.

     4. За відсутності вільних місць в закладах освіти міста відповідно до закріплених територій обслуговування надавати можливість батькам право обирати інший неукомплектований навчальний заклад.

5. Дітей з інших територіальних громад, які не зареєстровані і не проживають на території міста Володимира-Волинського, приймати до освітніх закладів міста згідно чинного законодавства та за наявності вільних місць при умові відшкодування територіальними громадами витрат за надання освітніх послуг на договірних умовах.

     6. Призначити відповідальних службових осіб по забезпеченню своєчасного і повного обліку дітей дошкільного, дітей і підлітків шкільного віку міста, у складі:

Апасеєва В. М.  -   головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради;

Войтюк А. В. – начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану

по м. Володимиру-Волинському Володимир-Волинського міськрайонного управління юстиції;

Хомюк Г. І. -  завідувач Володимир-Волинською АЗПСМ №2.

7. Керівникам закладів освіти міста створити робочі групи з питань обліку дітей дошкільного віку, дітей і підлітків шкільного віку.

     8. Відділу статистики у Володимир-Волинському районі, службі у справах дітей виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, управлінню освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, Володимир-Волинському міському відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області, КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» в межах своєї компетенції надавати необхідну допомогу у проведенні обліку дітей робочим групам освітніх закладів міста.

     9.  Керівникам робочих груп щорічно подавати списки дітей дошкільного віку, дітей та підлітків шкільного віку в управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської  міської ради  до 15 серпня.

    10. Визнати таким, що втратило чинність рішення  виконавчого комітету Володимир - Волинської міської ради від 17.05.2018 року № 133 «Про закріплення територій обслуговування за закладами загальної середньої освіти   м. Володимира-Волинського».

    11. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Прогонюк Н.Т.

 

Міський голова                                                                                     П. Д. Саганюк

 

Петрук 23628

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                   рішення виконавчого комітету             

                                                                   Володимир-Волинської міської ради

                                                                   від  22.03.2019 року  № 74

 

 

 

 

 

Гімназія ім. Олександра Цинкаловського

 

 

 
  1. 20-го Липня
  2. Василівська
  3. Віленська
  4. Вчительський п-к
  5. Гайдамацька
  6. Грушевського
  7. Данила Галицького
  8. Декабристів
  9. Дрогобицька
  10. Дулібська
  11. Івана Пархоменка
  12. Карбишева
  13. Київська
  14. Князів Острозьких
  15. Ольги Кобилянської
  16. Кожедуба
  17. Лобачевского
  18. Ломоносова
  19. Луцька (до будинка №100 включно)
  20. Львівська
  21. Миколаївська
  22. Мирний п-к
  23. Молодіжний п-к
  24. Озерна
  25. Олімпійський п-к
  26. Олени Пчілки
  27. Парковий п-к
  28. Привокзальна (від з/вокзалу у луцькому напрямку)
  29. Роксолани
  30. Труша п-к
  31. Тараса Шевченка
  32. Цинкаловського
  33. Шкільний п-к

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень