A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

«Завдання школи – навчити жити»

Дата: 31.01.2019 14:13
Кількість переглядів: 454

«Завдання школи – навчити жити»

                                       П. Блонський

    Сучасна школа вже не може дати всю необхідну для життя інформацію. Проте  може навчити дітей самостійно її шукати та аналізувати.

    Цьому якнайкраще сприяє робота  над навчальними проектами. В ході проекту учні не лише накопичують знання, а й дають собі відповідь: «Я знаю, навіщо це потрібно, де і як я можу використати свої знання».

    Учні 4Б класу дуже люблять працювати над проектами, особливо з природознавства. Діти з головою поринали у роботу над навчальним проектом «Я у Всесвіті». Юні дослідники дізнавались   та розкривали таємниці космосу,шукали відповідь на запитання, чи є Плутон планетою. Висували власні гіпотези: що чекає планету Земля у майбутньому. Група художників намагалась передати на папері  красу Всесвіту та свої уявлення про нашу Галактику.

     Не менш цікаво було працювати учням і над проектами «Земля- планета «Вода», «Збережемо планету». Наступний наш проект- «Материки», результатом якого буде створення лепбуку.

В ході такої організації навчальної діяльності учні відчувають себе пошуковцями, винахідниками..Свобода творчості викликає в них позитивні емоції, пробуджує активність, фантазію .

          І хоч наші проекти, як правило, короткотривалі,вони варті того, щоб ними займатись. Адже використання проектної технології сприяє тому, що учні набувають вмінь самостійно вчитися, критично мислити, а в подальшому організовувати та планувати свою майбутню життєдіяльність.

Класовод 4 Б класу

Ничипор С.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень