A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Незважаючи на військовий стан в країні, учні Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського мали можливість взяти участь у двотижневій програмі обміну у формі літнього онлайн-табору

Дата: 16.06.2022 19:49
Кількість переглядів: 90

Незважаючи на військовий стан в країні, учні Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського мали можливість взяти участь у двотижневій програмі обміну у формі літнього онлайн-табору для шкільних команд з різних регіонів України за участю іноземних та українських волонтерів від Go Camp “Ukraine is the capital of Great People”. 
Ця програма дала можливість кемперам стати учасниками різноманітних челенджів, завдяки яким вони досліджували в інтерактивній формі різні аспекти життя українців, своїх однолітків.
Крім того учні удосконалили свої навички працюючи у різних мультимедійних додатках, створювали комікси та меми, стікер-паки, знімали Тік-Ток відео, і презентували свою громаду у вигляді креативного відео. 
Табір дав можливість гімназистам – команді «Red Apple» не тільки покращити свій рівень володіння англійською, але й знайти нових друзів з різних куточків України та отримати щире позитивне спілкування зі своїми однолітками.
Дякуємо учасникам! Менторам: Раїсі Татунчак, Тетяні Савюк, Юрію Довгану, Дмитру Рипичу; та кемперам: Анастасії Марчук, Костянтину Баранюку, Анні Рудаєвій, Ірині Гнатюк, Тарасу Барану, Софії Саганюк та Юрію Поліщуку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень