A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Вчора, 8 листопада, учнів 7- Б класу гостинно зустріли в МРЦ.

Вчора, 8 листопада, учнів 7- Б класу гостинно зустріли в МРЦ. Провели цікаву екскурсію, також ліцеїсти отримали практичні навички зі стрільби та збору автомата. Щиро дякуємо дирекції та Максиму Віталійовичу.

14:00 09.11.2023

Вкотре з гуманітарною допомогою у Володимир приїжджав Роберт Френдт зі своєю супутницею Морін та представником ради міста Нерсборо (Knaresborough) - Девідом.

Вкотре з гуманітарною допомогою у Володимир приїжджав Роберт Френдт зі своєю супутницею Морін та представником ради міста Нерсборо (Knaresborough) - Девідом. Не забули в черговий раз завітати і до нашого ліцею. Старшокласники були раді поспілкуватися з британськими гостями, показати навчальні класи та продемострувати, як вони використовують надану матеріальну допомогу.

22:21 08.11.2023

Володимирські Юні туристи-орієнтувальники ЦПО / Володимир взяли участь у ХХІІІ обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь» у м. Луцьк

Володимирські Юні туристи-орієнтувальники ЦПО / Володимир взяли участь у ХХІІІ обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь» у м. Луцьк, де показали хороші результати, а Влада Єрко зайняла ІІІ місце в особистому заліку. Дякуємо дітям, тренерам Олександр Тарасюк, Дмитро Рипич і Управління з гуманітарних питань

13:36 02.11.2023

1 листопада світова спільнота відзначає День заснування Європейського Союзу

1 листопада світова спільнота відзначає День заснування Європейського Союзу. ЄС утворився на основі підписаного 7 лютого 1992 року Маастрихтського договору, який набув чинності 1 листопада 1993 року та заклав основи існування Єдиної Європи у тому вигляді, в якому ми знаємо її сьогодні.

22:03 01.11.2023

Ліцей Імені Олександра Цинкаловського долучився до проєкту #ABCpolskiejklasy, в рамках якого було відібрано 60 навчальних закладів з усіх куточків України.

Ліцей Імені Олександра Цинкаловського долучився до проєкту #ABCpolskiejklasy, в рамках якого було відібрано 60 навчальних закладів з усіх куточків України. Перший етап - дводенна конференція у Варшаві для директорів та учителів польської мови. Також було підписано угоду про співпрацю та отримано кошти для оформлення кабінету польської мови, методичну літературу

19:50 29.10.2023

Хвиля єдності в День української писемності та мови огорнула й нас! Ми долучилися до найбільшого мовного флешмобу, який згуртовує всіх українців.

Хвиля єдності в День української писемності та мови огорнула й нас! Ми долучилися до найбільшого мовного флешмобу, який згуртовує всіх українців.

19:48 27.10.2023

Учора учні 9-х класів мали цікаву зустріч із керівником кабінету анонімної безбар‘єрної гінекологічної медико-психологічної допомоги жінкам, постраждалим від гендерно обумовленого насильства, Загорським Віктором Ігоровичем.

Учора учні 9-х класів мали цікаву зустріч із керівником кабінету анонімної безбар‘єрної гінекологічної медико-психологічної допомоги жінкам, постраждалим від гендерно обумовленого насильства, Загорським Віктором Ігоровичем.

18:34 11.10.2023

Учні 7-Б класу на виховній годині зустрілися з воїном ОШБ "Лють" штурмового батальйону "Луганськ 1" Національної поліції України - МОРИСОМ ВОЛОДИМИРОМ

Учні 7-Б класу на виховній годині зустрілися з воїном ОШБ "Лють" штурмового батальйону "Луганськ 1" Національної поліції України - МОРИСОМ ВОЛОДИМИРОМ . Це був і урок історії, і літератури, і музики, і етики... Надзвичайно ерудований спікер, людина з високими моральними якостями і тато нашої учениці Морис Марійки. Щиро дякуємо за зустріч. Маємо за честь навчати дітей ТАКИХ батьків!

18:33 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень