A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Бібліотекою проведено інтелектуально-пізнавальну вікторину “Я знаю свою Батьківщину” у 8А (4м) та 7Б(3л) класах.

Бібліотекою проведено інтелектуально-пізнавальну вікторину “Я знаю свою Батьківщину” у 8А (4м) та 7Б(3л)  класах. Мета вікторини – узагальнити знання з різних областей  краєзнавства. В даному варіанті вікторини – 5 блоків по 7 питань в кожному: “Це моя Україна, це моя Батьківщина”, “Волинь – землі квітучої краса”, “Природа  рідного  краю”, “Наша мова калинова”, “Етнографія  та народознавство”. Така форма узагальнення знань дуже цікава і зручна з методичної точки зору, адже питання і блоки можна змінювати в залежності від віку учасників. Гра дуже змістовна і цікава.

08:39 10.12.2021

Тиждень доброчесності

 Жоден підручник із найкращими визначеннями доброчесності не навчить дитину робити складні та сумлінні рішення. Дуже важливо власним прикладом демонструвати молодим людям, що це таке і як це – жити доброчесно

12:15 08.12.2021

За сприяння Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації для освітян Володимир-Волинської гімназії ім.. О. Цинкаловського здійснився проєкт «Ноутбук – кожному вчителю».

За сприяння Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації для освітян Володимир-Волинської гімназії                                 ім.. О. Цинкаловського здійснився проєкт «Ноутбук – кожному вчителю». 14 із 67 педагогів отримали  сучасні ноутбуки. Переносні комп’ютери обладнані  камерою, потужним процесором та мають можливість під'єднатися до інтернет-мережі за допомогою кабелю або Wi-Fi.

10:21 08.12.2021

7 грудня учні 9А класу завітали до Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського.

7 грудня учні 9А класу завітали до Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського. Теплий прийом, цікаві локації, нова інформація сприяли створенню позитивної атмосфери та жвавому спілкуванню. Екскурсію для гімназистів провели майбутні педагоги-організатори, які проходять практику у нашій школі. Дякуємо! Було класно!

09:58 08.12.2021

Відновлено очне навчання.

З 16.11.2021р. у Володимир-Волинській гімназії імені Олександра Цинкаловського відновлено очне навчання. 

12:14 15.11.2021

30-й Перший дзвінок незалежної України у Володимир-Волинській гімназії імені Олександра Цинкаловського.

30-й Перший дзвінок незалежної України у Володимир-Волинській гімназії імені Олександра Цинкаловського. Щиро вітаємо учнів, вчителі, батьків. Бажаємо щоденних малих і великих перемог, підтримки, взаємодопомоги у плаванні по Океану знань.

11:38 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень