A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Учні 1-А класу разом зі своїми батьками організували виставку.

У лісі чи парку, на березі річки чи моря, або просто на грядці можна завжди знайти цікаві дари природи. Учні 1-А класу разом зі своїми батьками організували цікаву виставку виробів із природного матеріалу, проявивши фантазію, творчість, креативність, ініціативу. Щиро дякую усім батькам, які прикрасили дитячий куточок гарними виробами.

06:28 10.10.2019

Із Днем вчителя нас, шановні колеги!

Із Днем вчителя нас, шановні колеги! Саме сьогодні педагоги нашої гімназії відчули гордість за своїх вихованців, щиру повагу  і вдячність дітей, стали справжніми партнерами учнів. Нам дарували пісні під гітару, щирі побажання та солодощі. А ще ми побували на заняттях «Вчительського всеобучу». Наші юні «вчителі» навчали нас молодіжному сленгу, прийомів самооборони, спілкуванню в соцмережах, ознайомили з новинами сучасної моди та основами здорового харчування. Цікавим було обговорення шкільних проблем на дебатах. Дякуємо креативним гімназистам та небайдужим вчителям!!!

17:34 07.10.2019

ВІТАЄМО НОВООБРАНОГО ПРЕЗИДЕНТА ГІМНАЗІЇ!!!

Впродовж двох тижнів у гімназії тривала передвиборча кампанія. Цьогоріч кандидатів на пост президента було п’ятеро (Веремчук Ульяна, Наумова Анастасія, Рибалко Всеволод, Савчук  Назар та Скок Роман).

15:14 19.09.2019

«Благодійність замість квітів»

2 вересня у гімназії була проведена акція «Благодійність замість квітів», в ході якої було зібрано  9121 грн. (дев’ять тисяч сто двадцять одна гривня). На оперативній нараді при директору вирішено розподілити дану суму порівну чотирьом родинам, діти яких навчаються у нашій школі. У цих сім’ях є серйозні проблеми зі здоров’ям рідних. З етичних міркувань ми не вказуємо прізвища учнів.

18:14 06.09.2019

"Україна починається з тебе"

2 вересня у Володимир-Волинській гімназії ім. О. Цинкаловського відбулося свято "Україна починається з тебе". Під час заходу гімназисти долучились до акції " Благодійність замість квітів", взяли участь у квесті "Діти об'єднують Україну", учні початкової школи смакували козацьку кашу, старшокласники дискутували про майбутнє України. На шкільному подвір'ї з'явилися нові знаки із слоганом "Почни з себе". Ці слова і є головною тезою нового навчального року. Вдалого нам старту!

15:28 02.09.2019

Мікрорайон

УКРАЇНА ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ РІШЕННЯ  

11:59 03.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень