A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 20 лютого, для учнів 9-10 класів проведено виховний захід "Не серед нас, та разом з нами...", присвячений пам'яті Героїв Небесої Сотні.

Сьогодні, 20 лютого, для учнів 9-10 класів проведено виховний захід "Не серед нас, та разом з нами...", присвячений пам'яті Героїв Небесої Сотні. Гімн України, хронологія подій, хвилина мовчання, перегляд документального фільму, флешмоб пам'яті "Білі Ангели"...

00:47 20.02.2024

Сьогодні в нашому ліцеї відбулася зустріч з директоркою та фахівчинею Володимирського молодіжного центру Маргаритою Приймачук та Вікторією Смолярчук!

Сьогодні в нашому ліцеї відбулася зустріч з директоркою та фахівчинею Володимирського молодіжного центру Маргаритою Приймачук та Вікторією Смолярчук!

09:42 17.02.2024

Сьогодні, у День закоханих, в нашому навчальному закладі працювала пошта святого Валентина

Сьогодні, у День закоханих, в нашому навчальному закладі працювала пошта святого Валентина, а також ліцеїсти мали змогу сфотографуватися біля креативної фотозони, яку виготовили учні 8-Б та 10-Б класів разом із Вікторією Володимирівною Щурук.

23:39 14.02.2024

Учень нашого ліцею, учасник ШЄК "Avias" Ігнатюк Кирило (керівник Вавдіюк Наталія Василівна) здобув почесне 🥉ІІІ місце в обласній акції "Україна - це ми!" у номінації "Україна в об'єктиві туриста", жанр "Пейзаж". Вітаємо призера та його наставницю!

Учень нашого ліцею, учасник ШЄК "Avias" Ігнатюк Кирило (керівник Вавдіюк Наталія Василівна) здобув почесне ІІІ місце в обласній акції "Україна - це ми!" у номінації "Україна в об'єктиві туриста", жанр "Пейзаж".

13:04 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень