A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

28 листопада дев'ятикласники ліцею завітали до театру-студії "Різнобарв'я" на виставу "Доктор філософії".

28 листопада дев'ятикласники ліцею завітали до театру-студії "Різнобарв'я" на виставу "Доктор філософії". Вразили неймовірна гра акторів, режисерська постановка, насолода декораціями, костюмами, хореографією, глибокими діалогами, які дали можливість зануритися у вир подій столітньої давності. Вистава спонукає до роздумів, порушує складні життєві питання, які актуальні й сьогодні. Приємною втіхою було бачити на сцені наших ліцеїстів: Вікторію Никонюк, Дар'ю Послєднік, Ірину Макар, Андрія Никонюка, Даниїла Скока, а також випускників ліцею: Павла Конона, Єлизавету Якимчук, Олександру Пікуту.

19:43 28.11.2023

Познайомившись у 2013 році з волонтером Джейком МакҐрю

Познайомившись у 2013 році з волонтером Джейком МакҐрю завдяки партнерству з Корпусом Миру США в Україні, нам вдалося зберегти дружні стосунки і до сьогодні. Завершивши співпрацю у 2016 році, наш друг і досі регулярно відвідує ліцей, зустрічаючи усмішкою учнів і вчителів. Дякуємо Джейку за візит до нашого навчального закладу, багаторічну дружбу і гарно проведений час разом!

19:42 27.11.2023

Минулого тижня учні нашого ліцею долучилися до проведення тижня безпеки життєдіяльності та єдиного уроку з вивчення правил дорожнього руху.

Минулого тижня учні нашого ліцею долучилися до проведення тижня безпеки життєдіяльності та єдиного уроку з вивчення правил дорожнього руху.

14:22 22.11.2023

Сьогодні, у День гідності та свободи, у нашому навчальному закладі проведено ряд заходів

Сьогодні, у День гідності та свободи, у нашому навчальному закладі проведено ряд заходів: виховні години у 8-х класах, перегляд фільму про події Майдану, бесіда з учителем історії про Революцію гідності, а також старости усіх класів долучилися до проведення флешмобу "Гідність і свобода".

23:24 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень