A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ!!!

   Володимир-Волинська гімназія імені Олександра Цинкаловського оголошує у 2021 році набір учнів до 5-х класів (природничо-математичного та лінгвістичного напряму), 10-х класів (хіміко-технологічного профілю, профілю англійської філології).

09:57 19.05.2021

Мистецтво Володимира

 Сьогодні учні 1-Б класу відвідали персональну виставку нашого місцевого художника Федора Володимировича Сподинюка.  Його роботи сонячні, теплі, життєрадісні,  часто символічні, спонукають до роздумів, переповнюють маленькі серця позитивними емоціями.

10:22 11.05.2021

Лесине слово

До 150-ої річниці з дня народження нашої славетної землячки Леся Українки в 1-Б класі вчителем Касянчук Наталією Борисівною був проведений урок на тему «Ні, я жива! Я вічно буду жити! Я в серці маю те, що не вмирає!».                                            

09:00 25.02.2021

Огляд-конкурс "Різдвяна композиція"

Новорічні-різдвяні свята, мабуть, найприємніші в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. Щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним не тільки вдома, але й у нашому навчальному закладі. Прикрашання святковою атрибутикою дає величезний простір для фантазії гімназистів та їхніх родин.

10:00 08.12.2020

Вітаємо з Днем вчителя

Вітаємо з Днем вчителя. Бажаємо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху! Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя!

08:25 02.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень