A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

День Святого Миколая

У День Святого Миколая учні старших класів гімназії привітали учнів початкової школи зі святом. Вони розповіли легенду про святого та вручили діткам подарунки. Дякую центру "Національного відродження" та усім причетним до організації його дійства. Ви - молодці!!!

08:34 23.12.2019

"Веселка збирає друзів"

Весело провели час на святі лідерів учнівського самоврядування "Веселка збирає друзів".

10:18 06.12.2019

26 листопада 2019 року на базі гімназії імені Олександра Цинкаловського відбувся міський семінар вчителів, вихователів груп подовженого дня 1-4 класів

 26 листопада 2019 року на базі гімназії імені Олександра Цинкаловського відбувся міський  семінар вчителів, вихователів груп подовженого дня 1-4 класів з теми «Діяльнісний підхід у навчанні як чинник розвитку особистості молодшого школяра при реалізації природничої галузі освіти». Ми радо зустрічали гостей з інших шкіл, вчителі Абросімова Т.В. та Корнесюк О.В. проводили уроки з природознавства, керівник методичного осередку Назарук Л.В. ознайомила присутніх із освітнім середовищем початкової школи, вчителі-початківці шкіл міста ділились досвідом викладання природознавства, обмінювались думками.   

07:56 28.11.2019

«Демократична школа»

15 листопада відбулась чергова зустріч робочої групи проекту «Демократична школа» із тренерами Андрієм Мельником та Іриною Політухою. Ще раз обговорено стандарти, над якими працюватимемо у цьому навчальному році, складено конкретний план дій. Приємно констатувати, що зміни почались, і вони демократичні. Особливо вдало стартувало УО «КРОК» (проекти, вечірки, дебати, комунікація у соцмережах). Вчімося у молодих!

12:35 26.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень