A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні передали волонтерам листи, браслети, обереги для наших воїнів, які виготовили та написали учні нашого ліцею! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися!

Сьогодні передали волонтерам листи, браслети, обереги для наших воїнів, які виготовили та написали учні нашого ліцею!

14:13 15.11.2023

Вітаємо БАКУН ЛЮДМИЛУ ОЛЕКСАНДРІВНУ, з отриманням премії Володимирської міської ради "Успішний педагог"!

Вітаємо БАКУН ЛЮДМИЛУ ОЛЕКСАНДРІВНУ, вчительку української мови та літератури нашого ліцею, з отриманням премії Володимирської міської ради "Успішний педагог"!

14:11 14.11.2023

Вчора, 8 листопада, учнів 7- Б класу гостинно зустріли в МРЦ.

Вчора, 8 листопада, учнів 7- Б класу гостинно зустріли в МРЦ. Провели цікаву екскурсію, також ліцеїсти отримали практичні навички зі стрільби та збору автомата. Щиро дякуємо дирекції та Максиму Віталійовичу.

14:00 09.11.2023

Вкотре з гуманітарною допомогою у Володимир приїжджав Роберт Френдт зі своєю супутницею Морін та представником ради міста Нерсборо (Knaresborough) - Девідом.

Вкотре з гуманітарною допомогою у Володимир приїжджав Роберт Френдт зі своєю супутницею Морін та представником ради міста Нерсборо (Knaresborough) - Девідом. Не забули в черговий раз завітати і до нашого ліцею. Старшокласники були раді поспілкуватися з британськими гостями, показати навчальні класи та продемострувати, як вони використовують надану матеріальну допомогу.

22:21 08.11.2023

Володимирські Юні туристи-орієнтувальники ЦПО / Володимир взяли участь у ХХІІІ обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь» у м. Луцьк

Володимирські Юні туристи-орієнтувальники ЦПО / Володимир взяли участь у ХХІІІ обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь» у м. Луцьк, де показали хороші результати, а Влада Єрко зайняла ІІІ місце в особистому заліку. Дякуємо дітям, тренерам Олександр Тарасюк, Дмитро Рипич і Управління з гуманітарних питань

13:36 02.11.2023

1 листопада світова спільнота відзначає День заснування Європейського Союзу

1 листопада світова спільнота відзначає День заснування Європейського Союзу. ЄС утворився на основі підписаного 7 лютого 1992 року Маастрихтського договору, який набув чинності 1 листопада 1993 року та заклав основи існування Єдиної Європи у тому вигляді, в якому ми знаємо її сьогодні.

22:03 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень