A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Учні 8-А класу разом з класним керівником долучилися до проведення ІV антибулінгового уроку від ГО "НЕ ЦЬКУЙ"!

Учні 8-А класу разом з класним керівником долучилися до проведення ІV антибулінгового уроку від ГО "НЕ ЦЬКУЙ"! На даному заході переглянули презентацію про цькування, його види та прояви, розглянули основні відмінності між цькуванням та конфліктом у дітей, створили колаж зі слів-асоціацій, ознайомилися з історіями зіркових людей, які піддавалися в дитинстві булінгу. Також учні аналізували різні ситуації в шкільному житті і свої дії, якби вони були головними учасниками кожної з них. Особливу увагу приділили кіберцькуванню, так як насильницькі дії при цькуванні часто вчиняються за допомогою електронних засобів комунікації. Дякуємо за надані матеріали для підготовки до антибулінгового уроку

09:43 29.09.2023

На виховній годині в 7-А класі, присвяченій Дню Захисників і Захисниць України, були присутні військовослужбовці 14 ОМБР групи інженерного забезпечення Сапіга Володимир, Макаревич Роман.

На виховній годині в 7-А класі, присвяченій Дню Захисників і Захисниць України, були присутні військовослужбовці 14 ОМБР групи інженерного забезпечення Сапіга Володимир, Макаревич Роман.

18:28 27.09.2023

Ми сьогодні ЯРМАРКУВАЛИ...

Ми сьогодні ЯРМАРКУВАЛИ: солодощі, гарбузова каша, охолоджувальні напої, хендмейд! І все це зроблено руками наших учнів, вчителів та батьків.

18:24 27.09.2023

Учні 9-тих та 10-тих класів Ліцею імені Олександра Цинкаловського, в межах вивчення дисциплін "Основи правознавства" та "Громадянська освіта", отримали змогу відвідати відкриту лекцію від Навчально-наукового інституту права КНУ імені Тараса Шевченка

Учні 9-тих та 10-тих класів Ліцею імені Олександра Цинкаловського, в межах вивчення дисциплін "Основи правознавства" та "Громадянська освіта", отримали змогу відвідати відкриту лекцію від Навчально-наукового інституту права КНУ імені Тараса Шевченка на тему "Практичні аспекти медичних знань в правосудді".

18:21 22.09.2023

Впродовж тижня учні нашого ліцею долучилися до акції "Привітай захисника": писали листи, малювали малюнки, виготовляли обереги та сувеніри.

Впродовж тижня учні нашого ліцею долучилися до акції "Привітай захисника": писали листи, малювали малюнки, виготовляли обереги та сувеніри. Кожен вкладав у ці вироби частинку душі та серця. Сьогодні ми передали їх координаторам (КМЦ). Вони будуть відправлені на Схід нашим ЗАХИСНИКАМ (14, 100 та 39 бригади)

18:19 22.09.2023

Наш навчальний заклад отримав подяку та бойовий прапор від об'єднаної штурмової бригади "Лють"

Наш навчальний заклад отримав подяку та бойовий прапор від об'єднаної штурмової бригади "Лють" за перераховані кошти на придбання автомобіля, які були зібрані 1 вересня під час акції "Замість квітів - допомога ЗСУ".

18:15 20.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень