A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені Олександра Цинкаловського
Володимирської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Україна – це Європа! Ми – Україна! Немає своїх і чужих.

Україна – це Європа! Ми – Україна! Немає своїх і чужих. Кожен прокладає свій шлях до Перемоги. В рамках Європейського тижня за допомогою вправ на розвиток абстрактного мислення ліцеїсти здійснили огляд українських міст, локацій і пам’яток, назви яких асоціюються з європейськими містами, визначними пам’ятками. Читаємо, навчаємося, пізнаємо світ разом!

16:46 17.05.2023

Літературний вояж, який пройшов у рамках Європейського тижня в нашому ліцеї

Літературний вояж, який пройшов у рамках Європейського тижня в нашому ліцеї, підкреслив розмаїття культур Європи. Щоб розрізнити представників тих чи інших народів, п’ятикласники презентували твори зарубіжної та української літератури, виконували інтерактивні вправи, вивчали країни ЄС та області України за допомогою пазлів.

16:41 15.05.2023

Учні 4-Б класу цілий тиждень присвятили мамі.

Учні 4-Б класу цілий тиждень присвятили мамі. Діти знайомились з історією та традиціями свята Дня матері, читали вірші про неньку. А ще складали твори, сенкани. "Розкодовували" народну мудрість, заховану у прислів'ях про маму. Малювали портрети своїх матусь. А у кінці тижня клас зацвів весняними квітами, які діти з любов'ю виготовили в подарунок своїм найріднішим.

16:37 13.05.2023

Указом президента України запроваджено відзначення святкування Дня Європи в Україні 9 травня – разом із країнами Європейського Союзу.

Указом президента України запроваджено відзначення святкування Дня Європи в Україні 9 травня – разом із країнами Європейського Союзу.

16:35 12.05.2023

Рій "Патріот" Ліцею імені Олександра Цинкаловського взяв участь в обласному онлайн-конкурсі «Впоряд»

Рій "Патріот" Ліцею імені Олександра Цинкаловського взяв участь в обласному онлайн-конкурсі «Впоряд» серед роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної Гри "Сокіл" ("Джура").

16:31 12.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень